Allmänt meddelande

Collapse

Debattforumet stängs 31/12 - Hitta till våra grupper på facebook

Debattforumet kommer att stängas för nya trådar och inlägg från och med årsskiftet. Innehållet ni skapat här genom åren kommer inte att försvinna, utan arkiveras och kommer vara läsbart även i framtiden. Vi vill tacka för tiden som varit, och hoppas att ni vill fortsätta skriva och debattera via vår sida på Facebook, som ni hittar här: facebook.com/Hjalpkallan

När du "Gillat" sidan kan du posta inlägg. Under "Följer" kan du välja inställningar för nyhetsflöde och aviseringar. Om du har behov av att vara helt anonym, går det bra att skapa en Facebook-profil med påhittat namn/alias.

Vill du prata om mer känsliga ämnen, få kontakt med eller stöd av andra avhoppare? Då finns möjlighet att bli medlem i vår stödgrupp på Facebook. Till skillnad från vår offentliga sida kan ingen utomstående se gruppen, att du är medlem, eller läsa det som postas där. Ett flertal av våra kontaktpersoner och professionella medarbetare finns dessutom med i gruppen, för att kunna ge support till den som kanske har det extra tungt.
Det finns också ett eget nätverk för föräldrar/anhöriga.

Mejla oss på info@hjalpkallan.se eller skicka meddelande direkt via vår offentliga facebooksida för vidare information om hur du blir tillagd i någon av dessa.

Hoppas vi ses där!

/Hjälpkällans Styrelse
See more
See less

Upprop #metoo - också behövligt inom jv ...

Collapse
X
 • Filter
 • Klockan
 • Show
Clear All
new posts

 • Upprop #metoo - också behövligt inom jv ...

  ... skulle sannolikt om offren tilläts visa rimligt mod skapa diger lista på förövare

  Allenast "kladden O C" skulle generera mängder med namn på listan - HEMSKT

  Minns:
  "Som människan är sådan är hennes gud
  Därför har gud så ofta kommit till spe"

  Kjell Barman
  Sättersgatan 15
  591 52 Motala

  070 130 90 84

  kjell.barman@gmail.com
  Försöken att skapa himlen på jorden skapar alltid helveten

 • #2
  Kjell
  Jag tror också som Du, att om systrarna bara vågade, skulle många huvuden rulla inom organisationen. Tyvärr är nog ”våra” systrar mer intrimmade att hålla tyst. Man skall ju inte ”genera” Jehovah. Detta trots den Australiska kommissionen och alla andra fall…..Sorgligt Sorgligt

  Comment

  Working...
  X