Allmänt meddelande

Collapse

Debattforumet stängs 31/12 - Hitta till våra grupper på facebook

Debattforumet kommer att stängas för nya trådar och inlägg från och med årsskiftet. Innehållet ni skapat här genom åren kommer inte att försvinna, utan arkiveras och kommer vara läsbart även i framtiden. Vi vill tacka för tiden som varit, och hoppas att ni vill fortsätta skriva och debattera via vår sida på Facebook, som ni hittar här: facebook.com/Hjalpkallan

När du "Gillat" sidan kan du posta inlägg. Under "Följer" kan du välja inställningar för nyhetsflöde och aviseringar. Om du har behov av att vara helt anonym, går det bra att skapa en Facebook-profil med påhittat namn/alias.

Vill du prata om mer känsliga ämnen, få kontakt med eller stöd av andra avhoppare? Då finns möjlighet att bli medlem i vår stödgrupp på Facebook. Till skillnad från vår offentliga sida kan ingen utomstående se gruppen, att du är medlem, eller läsa det som postas där. Ett flertal av våra kontaktpersoner och professionella medarbetare finns dessutom med i gruppen, för att kunna ge support till den som kanske har det extra tungt.
Det finns också ett eget nätverk för föräldrar/anhöriga.

Mejla oss på info@hjalpkallan.se eller skicka meddelande direkt via vår offentliga facebooksida för vidare information om hur du blir tillagd i någon av dessa.

Hoppas vi ses där!

/Hjälpkällans Styrelse
See more
See less

26 juli

Collapse
X
  • Filter
  • Klockan
  • Show
Clear All
new posts

  • 26 juli

    På olika engelsktalande forum talas det mycket just nu om Watchtower Victim Memorial Day den 26:e Juli varje år. Gör vi i Sverige något?
    En del lägger budskap i form av artiklar, hemsidehänvisningar, blommor vid Rikets Salar eller vi andra offentliga ställen kanske en park om jag fattat det hela rätt. Tanken är att offer för Vakttornets skadliga läror ska minnas, folk som fått sina liv förstörda av blodläran, pedofilhanteringen inom JV, hatet mot högre utbildning och framför allt deras ickebibeltrogna uteslutningsidéer.
Working...
X