Allmänt meddelande

Collapse

Debattforumet stängs 31/12 - Hitta till våra grupper på facebook

Debattforumet kommer att stängas för nya trådar och inlägg från och med årsskiftet. Innehållet ni skapat här genom åren kommer inte att försvinna, utan arkiveras och kommer vara läsbart även i framtiden. Vi vill tacka för tiden som varit, och hoppas att ni vill fortsätta skriva och debattera via vår sida på Facebook, som ni hittar här: facebook.com/Hjalpkallan

När du "Gillat" sidan kan du posta inlägg. Under "Följer" kan du välja inställningar för nyhetsflöde och aviseringar. Om du har behov av att vara helt anonym, går det bra att skapa en Facebook-profil med påhittat namn/alias.

Vill du prata om mer känsliga ämnen, få kontakt med eller stöd av andra avhoppare? Då finns möjlighet att bli medlem i vår stödgrupp på Facebook. Till skillnad från vår offentliga sida kan ingen utomstående se gruppen, att du är medlem, eller läsa det som postas där. Ett flertal av våra kontaktpersoner och professionella medarbetare finns dessutom med i gruppen, för att kunna ge support till den som kanske har det extra tungt.
Det finns också ett eget nätverk för föräldrar/anhöriga.

Mejla oss på info@hjalpkallan.se eller skicka meddelande direkt via vår offentliga facebooksida för vidare information om hur du blir tillagd i någon av dessa.

Hoppas vi ses där!

/Hjälpkällans Styrelse
See more
See less

Söker intervjupersoner till mitt gymnasiearbete

Collapse
X
 • Filter
 • Klockan
 • Show
Clear All
new posts

 • Söker intervjupersoner till mitt gymnasiearbete

  Hej allihopa!
  Mitt namn är Clara Flood och jag går tredje året i gymnasiet, inriktning Samhälle beteendevetenskap. Jag håller just nu på att skriva mitt gymnasiearbete om psykisk hälsa bland sektavhoppare. Syftet med arbetet är att undersöka hur sektavhoppares sociala och psykiska hälsa har påverkats av deras avhopp.
  Jag skulle bli otroligt glad om jag kunde komma i kontakt med någon på detta forum som tidigare har varit med i en sekt för att ställa några frågor kring detta ämne. Skulle även vara otroligt tacksam om någon av er vet någon/några som ni kan hjälpa mig komma i kontakt med.

  Detta är inte någon stor intervju, högst en halvtimme över skype eller telefon, det som passar du/den som blir intevjuvad bäst helt enkelt!
  Vänliga hälsningar, Clara Flood
Working...
X