Allmänt meddelande

Collapse

Debattforumet stängs 31/12 - Hitta till våra grupper på facebook

Debattforumet kommer att stängas för nya trådar och inlägg från och med årsskiftet. Innehållet ni skapat här genom åren kommer inte att försvinna, utan arkiveras och kommer vara läsbart även i framtiden. Vi vill tacka för tiden som varit, och hoppas att ni vill fortsätta skriva och debattera via vår sida på Facebook, som ni hittar här: facebook.com/Hjalpkallan

När du "Gillat" sidan kan du posta inlägg. Under "Följer" kan du välja inställningar för nyhetsflöde och aviseringar. Om du har behov av att vara helt anonym, går det bra att skapa en Facebook-profil med påhittat namn/alias.

Vill du prata om mer känsliga ämnen, få kontakt med eller stöd av andra avhoppare? Då finns möjlighet att bli medlem i vår stödgrupp på Facebook. Till skillnad från vår offentliga sida kan ingen utomstående se gruppen, att du är medlem, eller läsa det som postas där. Ett flertal av våra kontaktpersoner och professionella medarbetare finns dessutom med i gruppen, för att kunna ge support till den som kanske har det extra tungt.
Det finns också ett eget nätverk för föräldrar/anhöriga.

Mejla oss på info@hjalpkallan.se eller skicka meddelande direkt via vår offentliga facebooksida för vidare information om hur du blir tillagd i någon av dessa.

Hoppas vi ses där!

/Hjälpkällans Styrelse
See more
See less

Brev till JV-bekanta III

Collapse
X
 • Filter
 • Klockan
 • Show
Clear All
new posts

 • Brev till JV-bekanta III

  Gärna en kommentar!  Hej!

  1914 - ett viktigt år enligt Bibelns profetior. Så heter ett kapitel i er bok VAD LÄR BIBELN. Är det verkligen så att man kan säga att det är en av Bibelns profetior? Är det inte så istället att det är den sekt som ni tillhör som i 150 år haft totalt fel i sina bibeltolkningar som står för påståendet om 1914?

  Vill jag diskutera årtalet 1914 med er, så vägrar ni att argumentera och försvara det i och för sig oförsvarbara. Kan man säga att ni inte står upp för er SANNING längre. Den tål helt enkelt inte att synas lite i sömmarna.

  Man måste vara totalt sektskadad för att tro på Hedningarnas Tider och allt ni förbinder med år 1914. Börjar det inte bli dags även för er att ta till er Bibelns uppmaning,

  Förvissa dig om allt, välj ut vad gott är?

  Er organisation fick redan på 1960-talet reda på att året 607 f v t för Nebudkadnessars erövring av Jerusalem ligger 20 år för långt tillbaka i tiden. Med hjälp av kunskap, logik och förnuft så kan inte heller allt ni tolkat in i årtalet 1914 vara korrekt, se tidigare brev.

  Lite intellektuell hederlighet måste ni kunna uppvisa. Med vilka argument hävdar ni att 18 oberoende beviskedjor för beskriven historisk händelse, att den inträffade 587 f v t är felaktig?

  Judeutrotningen under Hitlertyskland, kan väl jämföras med en spik i foten jämfört med er syn på vad som skall ske med hela mänskligheten. Det står tydligt i VAD LÄR BIBELN-boken på sidan 94 vad som inom kort skall gälla för miljarder människor på jorden. Vi skall dö. Ni som Jehovas vittnen har ett hopp att få överleva Harmageddon och få leva på en paradisisk jord.

  Vad har man för personlighetsdrag med en sådan syn på sin omgivning?
Working...
X